Skip to main content
Trgovinica Anabela ::: Največja izbira za plesalcePonudba izdelkovBaletne urice za najmlajse - od treh let naprejGalerijaKontakti
 
NOVO! 

- lokacija: Celovška cesta 159
- skupine od 3 let naprej
VPIS tukaj

Galerija 
Pogoji 

Naročanje

Naročanje je preprosto:

Prek spletne pošte in spletne trgovine poteka naročanje 24 ur na dan, vse dni v tednu. Odgovorimo vam kar se da hitro, najpogosteje še isti dan. Zaradi narave elektronske pošte se izjemoma zgodi, da sporočilo ne prispe do prejemnika. Če torej ne prejmete odgovora v roku dveh dni, se lepo prosimo ponovno obrnite na nas.

Veljavnost ponudbe je 14 dni od oddanega naročila.

Za večje skupine je možen obisk in predstavitev plesnih čevljev tudi pri vas. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo tako, da bo najbolje za vas.

Način plačila

Plačate lahko po povzetju. Podjetje Anabela, Ana Pučko s.p. izda račun, ki ga kupec prejme ob prevzemu in plačilu pošiljke.
Stroski postnine se zaračunajo stranki po spodnjem izračunu, glede na težo izdelka. Pri placilu po povzetju lahko pride do dodatnih stroskov provizije s strani Poste Slovenije (1,14 € z DDV za pošiljko za storitev odkupnine do vrednosti 27,5 €, za pošiljke vrednosti od 27,,5 € do 170 € pa je provizija s strani Pošte slovenije 5,45%). Priporočamo torej plačilo po predračunu, ker se tako izognete dodatnim stroškom provizije Pošte Slovenije. 

Možna je tudi bančna transakcija na TRR podjetja na podlagi predračuna. V tem primeru je poštnina ustrezno manjša.

Plačate lahko tudi ob dostavi, ko vam blago dostavimo mi (če gre za večje skupine).

Dostava in stroški dostave

Naročila odpošljemo v 5 do 10 dneh (če je izdelek na zalogi, v nasprotnem primeru je doba čakanja do 14 dni). O dnevu odpošiljanja vas obvestimo. Izjemoma si pridržujemo pravico, do daljših dobavnih rokov.

Stroški pošiljanja so navedeni ob vsakem izdelku posebej. V primeru plačila po povzetju je pošiljka odkupna, pošta pa zaračuna tudi manjšo provizijo (po ceniku Pošte Slovenije). Stroški pošiljanja se zaračunavajo glede na težo izdelkov, v večini primerov pa so 3 € ali 5 € (odvisno od teže: do pol kilograma 3 €, od 0.5-1.1 kg 5 €, od 1.1-1.6 kg 6 €, od 1.6-2.4 kg 7 €).

V primeru plačila po predračunu so stroški pošiljanja precej manjši (zmanjšani za strošek provizije Pošte slovenije).

Za informacije v zvezi s pošiljanjem v tujino nas prosim kontaktirajte prek e-maila: narocila@anabela.si ali prek GSM: +38641 669 357.

Odstop od naročenega blaga ter vračilo

Skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov imate pravico, da nam v 14 dneh od prevzema blaga sporočite, da odstopate od pogodbe in sicer z elektronskim sporočilom na naslov info@anabela.com, ne da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. V tem
primeru morate prejeto blago vrniti v 30 dneh po sporočilu o odstopu.

Če želite odstopiti od pogodbe, lahko blago v roku 14 dni od prejema vrnete brez predhodnega pisnega obvestila na naslov Anabela, Ana Pučko s.p., Puhova 2, 1000 Ljubljana.

V roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe vam bomo vrnili kupnino in vse dodatne stroške, razen stroškov vračanja. V primeru reklamacije - poškodovanega izdelka - stroške pošiljanja krije podjetje Anabela, Ana Pučko s.p.

Varovanje podatkov

Podjetje Anabela, Ana Pučko s.p. se zavezuje, da bodo vsi podatki, ki nam jih boste zaupali, varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam ali na katerikoli drug način zlorabljeni. Na željo kupca bomo podatke uporabili za pošiljanje reklamnih sporočil.

Kontakt 

GSM: 041 779 357
E-mail: info@anabela.si
Delovni čas Trgovinice 


Ponedeljek - Petek
14-19h

Sobota
10-13h

 

Vam uporaba e-trgovine dela preglavice?
Izdelke lahko naročite tudi enostavneje:

  • obiščite nas v trgovini
  • pišite nam na narocila@anabela.si
  • naročilo oddajte preko Obrazca
  • pokličite nas na            041 779 357 
    (v delovnem času)
Vse cene vsebujejo DDV

"Zapleši skozi zivljenje"

Trgovinica Anabela
Celovška 159
1000 Ljubljana
GSM: +386 41 779 357
Email: info@anabela.si
Delovni čas:
Ponedeljek-Petek od 14-19h
Sobota od 10-13h

Create your own website
WebStudio Website Builder